Finns inte mycket mer att säga nu


Ligger här i sängen och kollar ut över rummet. Det är stökigt, de kan jag erkänna. Men jag skulle aldrig erkänna det om min mamma poängterade det. Jag funderar verkligen på att städa lite, de är mestadels kläder som ligger utspridda över hela rummet. Vet dock inte om jag orkar... Det är så himla tråkigt att jag lär somna medan jag gör det! Måste dock packa, ska till pappa imorgon, hatar att packa!
Det kan nog vara den största nackdelen med att ha skiljda föräldrar, man måste packa hela tiden. Och att man inte har alla saker på ett ställe. Inte okej alla gånger.
Annars tycker jag att de fungerar fint med att ha skiljda föräldrar :).
Ska snart krypa ner i sängen, kommer bli väckt 6.20 av att Tessie ringer och väcker mig. Har ju ingen mobil, alltså kan jag inte ställa alarm. Hittade en ringklocka, men inte fan funkar den. Nej den ringer inte alls. Bra där (Y).
Godnatt ♥


Nej nu vill jag ha vår!

Det är så jag säger det

Jag saknar dig, vet inte om det är normalt att sakna en person så mycket jag
faktiskt saknar dig. Ska man kunna känna så här? Ska känslor kunna vara så
här starka? Jag visste inte vad ordet kärlek betydde fören jag träffade dig,
och jag visste inte att jag kunde älska någon så som jag älskar dig. Kan inte
riktigt med ord beskriva hur jag känner för det, för det är knappt att jag
förstårdet själv.Men inget av de där betyder egentligen någon roll,
för allt du verkligen behöver veta är att jag älskar dig.



För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel


Morning has broken

Godmorgon!
Ligger i min varma säng efter att ha snoozat i en halvtimma. Loveley. Fick fyra timmars sömn, det känns inte bra alltså. Just nu så har jag egentligen ingen lust alls att jobba utan jag vill bara ligga kvar i sängen! Vill se på film hela dagen och inte lämna sängen.
Ska jobba 9-18 idag igen, ytterliggare ett 9 timmars pass. Jobbigt, men det är ju faktiskt söndag idag, vilket innebär ob-tillägg :).
Känns skönt att veta att jag har matteprov imorgon klockan 8 i aulan. Det kommer gå åt helvete, kommer typ somna i aulan ><.
Nej nu måste jag börja göra mig i ordning, ska snart gå till bussen. Puss på er! ♥


Ny header

Vet inte om ni har lagt märke till det men jag har skaffat en ny header! Tyckte den blev riktigt fin. Med bilder på människor som verkligen betyder. Dock så är inte alla med, tyvärr.
Tänkte ha en till nystart här på bloggen, men nu ska jag inte säga att jag ska blogga varje dag. Nej jag ska blogga när jag känner för det, när jag har någonting att säga. För jag har bestämt mig för att bloggen ska bli min dagbok. Där jag kan skriva ner alla mina tankar och åsikter, ocensurerat.
Nej nu ska jag sova, ska upp 4.5 timmar. Har fuckat min dygnsrytm igen. Great. Godnatt! ♥


5/12-09

5/12-09 var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. För det var då de blev jag och Oscar. Min fina pojkvän som jag älskar så otroligt mycket! Älskar verkligen honom av hela mitt hjärta. Vet inte vad jag skulle göra utan honom.


Hos Thäzzy

Hej! Förlåt för dålig uppdatering!
Vaknade sju idag av att min lillasysters larm ringde. Dock så var de jag och mamma som vaknade, inte min syster. Lyckades i alla fall somna om och vaknade av mitt alarm vid halv tio. Mamma var jättesnäll och gjorde två toast till mig :) Hoppade snabbt in i duschen och fixade i ordning mig på mindre än en timma, rekord!
Blev riktigt nöjd med min sminkning och klädvalet. Accesoarer fick bli min fina klocka, halsbandet från pojkvänen och mitt diadem med nitar på.
Lägger nog in en dagens outfit när jag kommer hem.
Kort dag i skolan, bara en lektion. Svenska. Det var seeeeeeeegt, efter skolan så följde jag med Thäzzy hem, så nu sitter jag i hennes kök och har precis ätit. Hon skrämde livet ur mig, kommer aldrig förlåta henne! Hon förstörde min röst, för jag skrek och nu kan jag knappt prata, great.
Hon må se oskyldig ut, men de är hon INTE. Jag upprepar, det är hon INTE! Men jag älskar henne ändå <3


Jag&Thäzzy aka Lastbils-Therese :)

Sometimes you can't make it on your own


Jag ska till skolan imorgon, och oj vad jag ska vara snygg! Har bestämt mig för att se så jävla bra ut att ingen kommer lägga märke till min knäppa röst. Tycer det låter som en väldigt bra strategi. Ska ta på mig fina underkläder, fina kläder, fint smink och fina accesoarer. Ska helt enkelt ha en riktigt snyggdag! Och håret ska vara fint såklart :D



Schh, vill ni veta en hemlighet?
Om jag hade fått en cigg i min hand just nu så hade jag rökt upp den och njutit av varje bloss. Men det stannar mellan oss, right?

Melissa Horn


Jag har blivit helt kär i Melissa Horn, hennes musik är helt magisk! Hennes senaste skiva underbar. Tänkte länka till er som har Spotify :)
Melissa Horn – Säg ingenting till mig

Tro, hopp och kärlek


Kollade in HMs hemsida igår och hittade sjukt fina kläder, väskor och skor! Gjorde ett litet collage idag eftersom jag är sjuk och har tiden. Enjoy!





Långa nätter


Är fortfarande sjuk, har inte vågat prata idag. För jag pratade i telefon med PJ i över en timma igår, de kan inte ha varit bra för min stackars hals.. Men de var värt de tror jag, han fick sig ett gott skratt i alla fall. Jag försökte skratta men de slutade alltid i att jag hostade. Inte så lyckat tycker jag nu i efterhand.
Tryckte i mig mer B&J glass imorse, inte bra.. Borde kanske ha ätit frukost först. Funderar på att gå ner till köket och fixa en Billys panpizza. Ska ta hostmedicin också. Har dessutom massor av skolarbete jag borde göra. Bland annat ett ganska stort geografiarbete. Dumma Burma, orkar inte skriva ett arbete på flera sidor.. Borde skriva min loggböcker om Mannen under trappan också. Och ett annat arbete i svenskan. Engelskan skiter jag nog i, hon är ändå senil.
Är lite nervös över mitt samhällsprov dock. Skulle verkligen vilja ha ett MVG där. Idrotten får jag nog nöja mig med ett G, men det har jag i och för sig alltid gjort.
Måste ta i tu med italienskan också! Måste verkligen byta till den där dumma dyslexikursen. Inte för att jag har dyslexi, men jag är så efter i italienskan. Haha. Eller så byter jag till spanska. Undrar om det går, jag hoppas verkligen det!
Får se hur jag gör.. Nej nu ska jag gå ner och äta :)
Åh just de, fick ett gulligt sms från pojkvännen imorse, det värmde. <3

Jag ramla omkull och tog mig upp och sen ramla jag omkull igen


Godmorgon! Vaknade imorse med att telefonen ringe, och vem var det som ringa? Jo mitt jobb. Störande eftersom jag är sjuk och har sjukanmält mig. Klockan var dessutom 08.41. Hade känt att jag hade behövt sova ut idag.. Aja, har varit vaken sen dess.
På schemat står: Billys panpizza, B&J glass, choklad, fanta, gott&blandat och tycka synd om mig själv.
Rösten är fortfarande borta, ska försöka att inte prata alls idag, så hoppas jag att jag har röst innan fredag! För då vill jag ut och festa, på lördag med! Har sjukanmält mig från skolan imorgon, så jag ska ligga hemma och ta de lugnt. Fortfarande.
Nu är det tv som gäller, kollar på skidskytte och slalom. Finns tydligen inget bättre.
Puss på er, skriver mer senare!

Like a prayer


Jag misstänker att jag är laktosintolerant.. men jag kan inte låta bli att fortsätta misshandla mig stackars mage. Denna gång var det en Ben&Jerry som frestade mig allt för mycket. Men de är så värt att få ont i magen och uppsvälld mage. Faktiskt.
Men jag ska försöka att sluta vara så elak mot mina mage, ska börja dricka laktosfri chai och latte. Och så behöver jag inte äta glass lika ofta som förut :).



Falla fritt

Okej, som de flesta vet så ska jag sluta röka. Hade det som nyårslöfte men jag började lite senare. Tog den sista ciggen på lördagen den 2 januari (eller jag trodde att de var den sista). Jag höll mig rökfri enda fram tills igår. Jag klarade 5 dagar innan jag bröt ihop.
Men ni ska veta att de inte har varit lätt för mig, jag har haft en konstant huvudvärk och jag har blivit extremt känslig. Jag har kunnat gå från att skratta till att nästan gråta på nolltid.
Är verkligen superkänslig och har inget tålamod alls. Så igår fick jag nog, fick ta två bloss av en klasskamrat. Det kändes skönt, men de var inte alls som de brukade vara. "Vad bra, då saknar jag det inte alls", tänkte jag. Men ack så fel jag kunde ha. Min fina vän Jonathan gav mig en hel cigg, och jag njöt av varenda bloss. Så hemsk, men det är faktiskt sant.
Så nu ligger jag här i min säng, tillbaka på ruta ett. Så klantigt, så onödigt. Men på ett sätt så ångrar jag det inte alls. Men men, nu är det bara att ta nya tag igen. Jag har som mål att vara rökfri tills jag och fina pojkvännen firar 2 månader!

Så, HEJDÅ!


Lät du henne komma närmre?

Okej, jag är sjuk. Har varit de sen i tisdagskväll, därav ingen uppdatering. Förlåt. Början på veckan började underbart. Fick träffa fina Oscar, fira en månad med Oscar. Ja veckan hade helt enkelt inte kunnat starta bättre! Dock så blev jag sjuk när jag kom hem från älsklingen, abstinens?
Har legat hemma i sängen och inte orkar göra någonting. Tog mig dock till skolan igår, det var mysigt att träffa alla igen. Fick pussa lite på pojkvännen sen också. Mysigt värre. Hoppas bara inte jag smittar honom!
Han har ju tävling nästa helg, aja han får skylla sig själv (a).
Kom tänka på en sak.. när man är i ett förhållande så är det så mycket mer saker man måste tänka på! Man måste alltid ha rakade ben, felfri hy, söta kläder hela tiden (glöm allt vad mjukiskläder heter) och andra liknande saker. Det är väl mysigt egentligen, men även jobbigt.
Älskar att ha en pojkvän, speciellt en sådan fin som jag har. Han är bäst, och jag älskar honom så enormt. För det är så fint att ha någon att pussa på, att ha någon att hålla i handen och ha någon som gör att man känner sig trygg, att allting kommer lösa sig. ♥

Nej nu ligger jag i sängen och väntar på att pappa ska komma hem från ica, yay! Orkar inte skriva mer, puss på er !




Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Well, de här med uppdateringar varje dag har väl inte riktigt gått galant, men nu får de faktiskt bli ändring på det :)
Just nu så ligger jag i min säng och äter godis och lyssnar på Melissa Horns senaste skiva Säg ingenting till mig. Den är sjukt bra!
Måste snart ta mig upp från sängen, men den är så varm och gosig så att de är riktigt svårt! Men jag antar att jag får göra det fort, som när man ska rycka av ett plåster.

Dagens planer är följande:

[X] Kliva upp
[/] Äta frukost - blev godis (A)
[ ] Packa
[X] Gå till pappa
[X] Duscha
[X] Åka till stan och träffa Oscar ♥


RSS 2.0