Fit for fight!



Nu sticker jag till Skatås och springer en vända med Oscar!

Hörs senare ♥

Where you lead I will follow


Förlåt för kass uppdatering men min älskling kom hem i tisdags kväll och jag har varit hos honom sen dess. Har bara myst och umgåtts med varandra. Han börjar gymnasiet på måndag, ska bli så kul!
Hur som helst, har som sagt umgåtts med älskling och kollat på vänner, gått på stan osv.
Nu ska jag strax gå till tåget och åka in till stan, ska möta upp fina Emilie och fika på Condeco.
Svarar på alla kommentarer när jag kommer hem!



Facelook, hörs när jag kommer hem! Puss ♥

Love left a window in the sky


Godmorgon!
Fick äntligen sova ut idag, sov nog runt tio timmat. Helt fantastiskt! Kollade bloggen och såg att jag hade fått massor av kommentarer, jättekul! Blir så glad när ni kommenterar :D. Så det får ni gärna fortsätta att göra, för det gör verkligen min dag.
Nu ska jag klä på mig och sen dra till Karin och äta frukost där.

Vi hörs sen! ♥

I'll be there for you


Det var hur mysigt som helst att träffa Lisa igen! Det var alldeles förlänge sen jag gjorde det sist. Vi satte oss på Condeco och fikade. Tog en macka och en muffins. Mums. Älskar deras kardemumma och vaniljmuffin! Efter fikan och massor av prat gick vi för att shoppa lite. Lisa handlade present till sin mamma och jag köpte massa saker.
1 par marinblå byxor från Gina Tricot, 1 flätat skärp från GT, svarta strumpbyxor från GT, 2 bhar från HM, svarta stay ups från HM, 1 par vita spetstrosor, 1 liten termos från Claes Ohlsson, pennor till skolan från CO och fotkräm och plåster från Apoteket. Tror nog det var allt :).
Efter vår lilla shoppingtur gick jag till SATS och körde styrka i en timma. Shit, det var verkligen jobbigt! Men jag kan redan ta 10kg mer på en maskin för låren.
Nu har jag ont, vill inte veta hur ont jag kommer ha när jag vaknar imorgon. Ska sova nu, försöka få lite sömn eftersom jag inte fick någon igår.

Godnatt! ♥

Killer Queen


Nu drar jag in till stan för att möta upp Lisa vid Condecco, mysigt! Efter vår fika stund blir det hårdträning på SATS med Fanny.
Pratade lite med min älskling på facebokchatten imorse, när han skrev att han älskar mig så började jag nästan gråta. Saknar honom fruktansvärt mycket och mina hormoner är helt crazy. Känslosam till tusen.
Anyway, nu måste jag springa till bussen!

Another one bites the dust


Godmorgon!
Min sömn i natt har varit katastrofal. Min granne är ensam hemma så han hade fest. Har inga problem om man spelar hög musik och så. Men nu vaknade jag vid två av att alla som var där skrek. Alltså de bara skrek och skrek. Inte det roligaste att vakna till. Lyckades i alla fall somna om men vaknade igen vid halv fyra av samma sak. Somnade om vid fyra för att sedan vakna vid sju. Då var det två som stod och skrek på varandra precis utanför mitt rum. En tjej och en kille som hade ett riktigt bråk. De bara skrek på varandra. Riktigt hemskt att höra.
Hur som helst, har knappt kunnat sova i natt. Inte okej någonstans då jag sov dåligt natten innan det. Är sjukligt trött och ska snart hoppa in i duschen. Blir förhoppningsvis lite piggare av det.
Idag ska jag ha en efterlängtad fika med fina Lisa. Vi har pratat om den här fikan så himla länge men det har alltid kommit något emellan. Men nu är det spikat, vi ska ses på Condecco om några timmar. Ska bli hur mysigt som helst!

Vi hörs senare ♥.

Saknad

Just nu saknar jag min pojkvän otroligt mycket, han befinner sig flera mil ifrån mig. Han är i Beligen och har varit det sen i onsdags. Han ska vara där tills på tisdag. Vet att han bara är borta i typ sex dagar men det är otroligt svårt när man är van att träffa honom varje dag. Det hemskaste är när man ska sova och han inte är där och håller om mig. Kan vakna på natten och vända på mig och leta efter honom med handen. Fy.
Det gör liksom ont att sakna honom, inte fysiskt men psykiskt. Vill ha honom tätt intill mig, känna hans doft, höra hans röst och vara i hans varma famn.
Det värsta är att jag är livrädd för hur det ska bli nu när han börjar skolan igen. Livrädd. För min pojkvän pluggar väldigt mycket och när han inte pluggar så tränar han. Han tränar åtta gånger i veckan, det är ganska mycket måste jag ändå säga.
Och grejen är att jag vet inte hur jag ska kunna ställa om från att kunna träffa honom varje dag och somna i hans famn varje natt till att träffa honom kanske en till två gånger i veckan. Det kommer verkligen bli svårt och jag är rädd att det kommer sluta med att vi ses en gång i veckan. Och jag tycker faktiskt att det är för lite att träffas en gång i veckan. Det håller inte.
Men vi har pratat om det, så det känns ändå lite bättre. Vi har pratat om hur vi ska göra, pratat om att försöka ses på ''riktigt'' en gång i veckan och att jag ska komma och kolla på en träning i veckan. (Vilket jag gärna gör, ni ska se badbyxorna han simmar i så förstår ni)! Vi pratade även om att ses på eventuella håltimmar, äta frukost tillsammans om vi har sovmorgon samtidigt. Det känns bättre när man pratar om det men jag är ändå rädd. Har ingen aning om hur det kommer bli och kontrollfreak som jag gör så får jag lite panik.
Nu ska jag nog sova, har världens huvudvärk. Antar att det är det man får när man slutar röka.

You came along and you cut me loose


Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och kom ganska nyss ut från duschen. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig idag. Tror det blir jeans, linne och min nya kavaj!
Bussen går om en timma så jag har gott om tid. Känns bra att inte behöva stressa, vilket jag antagligen kommer behöva ändå. Är lite seg nu på morgonen.
Kollar just nu på min ggarderob som jag rensade ur igår. Helt plötsligt så insåg jag att jag inte har några höstlkäder alls! Fick lite panik men det är bara att köpa, har fortfarande pengar kvar från skatteåtebäringen.
Nej nu får jag allt ta och klä på mig!
Kanske bloggar när jag är på second hand butiken, får se. Annars hörs vi ikväll :).

Ord värmer

En mycket fin tjej sa till mig idag att jag ska sluta tänka på att gå ner i vikt och satsa på att träna för att bli vältränad i stället. Att hon brydde sig och sa så mycket bra gjorde mig otroligt glad. Tack!

Min dag har varit fylld av smärta, fick en sådan mensvärk att jag höll på att svimma. Fick riktiga kramper och mådde illa och hade huvudvärk. Antagligen feber med. Blev lite bättre på kvällen då jag åt middag hos fina Karin och spenderade kvällen med henne. Mysig promenad och massor av skratt. Som alltid!
Nu ska jag sova, upp och åka till min favorit second hand butik imorgon!


Slänger in en liten bild på mig också när jag ändå håller på!


You lift me up when I am low
You are the sun that makes me grow
Let's get rid of old remorse
'Cause the truth is that I am yours






Mitt jobb

För er som inte vet så jobbar jag på McDonald's och har gjort det sen november 08, nästan två år nu. Fick jobbet efter två veckors prao där. Står i kassan och är snart utbildad till handledare så jag kan utbilda andra i kassan. Har dock redan gjort en kort utbildning på fyra timmar och en annan på cirka två. Tycker det är roligt att lära ut mina kunskaper och tips till andra.
Som ni säkert förstår så är det ett mycket stressigt jobb då jag jobbar på den största McDonald's i Nordstan. Vi har sjukt mycket att göra under lunchen och ibland kan det kännas som om gästerna och köerna aldrig tar slut! Men jag gillar mitt jobb väldigt mycket, för jag vet att det är något jag är bra på. Jag vet att jag är duktig i kassan och att jag kan vara en av de snabbaste om jag anstränger mig. Dessutom så är det så många underbara människor som jobbar där!
Tyvärr så satte jag mitt jobb före skolan förra terminen i skolan och jobbade väldigt mycket, det var rligare att jobba där det gick bra än att gå i skolan där det gick mindre bra. I maj jobbade jag cirka 115 timmar, det är alldeles för mycket om man ska gå i skolan på heltid samtidigt. Så nu i augusti tog jag ledigt, är ledig till den tjugoåttonde. Det är väldigt skönt att få ha sommarlov och inte behöva jobba på ett tag. Har redan gjort det så mycket.
Sen har jag också gått ner i antal timmar som jag ska jobba varje månad, efter augusti kommer det bli ungefär två pass i månaden. Ska helt enkelt satsa på skolan det här året!

Har ni några frågor så är det bara att kommentera :).

Gårdagens träning

Igår efter en regnig dag på stan med Therese mötte jag upp fina Fanny, vi åt och sen drog vi hem till henne. Vi satte oss på balkongen och pratade om allt, sjukt mysigt. Fick mysa med lilla Mio också, världens sötaste hund som jag är gudmor till! Haha. Runt åtta så fick vi för oss att vi skulle åka och träna, och det var precis det vi gjorde.
Var framme vid SATS Kompassen runt halv nio och vi körde igång kanske tjugo i. Det var nog bland det jobbigaste jag har gjort, någonsin. Fanny körde slut på mig!
Började med lätt uppvärmning, 10 min på crosstrainer. Efter det körde vi massa rump- och lårmaskiner. Shit vad jag hade ont. Slutade med 60 situps.
Idag har jag ont i mina lår, inte okej. Inte okej någonstans, Ska tillbaka på fredag, nu har jag äntligen börjat komma igång på riktigt!
Vägde 56.1 kilo imorse, det är på väg mot rätt håll nu. Nu ska jag äta lite mer frukost, man kan tydligen inte äta sig mätt på vindruvor. Vi hörs senare :)


SATS Kompassen

Bloggat från mobilen

Sitter på bussen som ska ta mig till tåget mot Göteborg, är trött och har ingen lust alls att träna. Hoppas motivationen kommer när jag väl är där! Ska köra 40 minuter på crosstrainern är det tänkt. Ska öka mer och mer för varje gång och kolla hur under hur lång tid jag orkar köra utan att stanna. Efter träningen idag ska jag träffa min älskling, ska möta honom vid nils ericsson terminalen 12.40 :-). Vi hörs efter träningen!


Träning!

Nu ska jag börja mitt nya nyttiga liv. Det kommer verkligen inte att bli lätt, det vet jag redan nu. Kommer bli så otroligt svårt att dra ner på allt onyttigt som godis, kakor och glass! Men vill man bli fin får man lida pin. Har börjat träna på SATS igen, i måndags 2/8 körde jag 2*15 minuter på crosstrainern. I går 8/8 körde jag 30 minuter på crosstrainern i sträck! Gick också en promenade senare på kvällen i 25 minuter. Nyttigt värre.
Idag har jag ätit nyttigt också, kycklingsallad till frukost/lunch/middag och två mackor till kvällsmat.
Tänker försöka träna kondition två till tre gånger i veckan och efter någon månad tänker jag lägga till ett styrkepass/gruppträning i veckan :). Tror det här kan bli bra. Just nu väger jag 56.6 kilo på morgonen. Mitt mål är att väga 52 eller 53 kilo. Tror jag kan lyckas!

Veckans planer:

Tisdag:
• Träna på SATS, crosstrainer i 40 minuter
• Träffa Oscar och följa med honom när han ska klippa sig
• Sova hos världens finaste pojkvän

Onsdag:
• Följa med Oscar till Landvetter och säga hejdå innan han åker till Antverpen i Belgien
• Träffa Tessie och sen gå och kolla när Amanda Jensen sjunger vid Götaplatsen

Torsdag:
• Träffa Frida och Magdalena

Fredag:
• Träffa mitt busfrö Karin
• Sola solarium med Vican

Lördag:
• Åka till Erikshjälpen och handla lite second hand kläder med Magdalena

Söndag
:
• Fika med snyggingen Lisa

RSS 2.0