.

Jag ville aldrig såra dig eller göra dig besviken. Men nu lyckades jag med det, och för det ber jag om ursäkt för. Om du bara visste hur jag mår nu.. Vet inte om jag klarar av att veta hur du känner just nu. Önskar att jag kunde göra det ogjort men det går tyvärr inte. Jag skulle göra vad som helst för att få det ogjort, det hoppas jag att du förstår. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Allt jag vill är att du ska hålla om mig hårt, att få känna dina andetag mot min hals.. Höra dig säga att du älskar mig. För jag älskar verkligen dig!

Ops I did it again


Hej fina bloggen!
Förlåt för mitt dåliga bloggande, men som jag sa så tänker jag bara blogga när jag känner för det. Men idag har jag faktiskt lust att blogga lite :).

Dagens planer:

• Duscha och klä på mig, samt sminka mig
• Åka till ungdomsmottagningen och fixa lite saker, ca 15-17
• Åka hem och alternativt städa mitt rum
• Åka in till stan och gå på medarbetarmöte, 19.15- obestämd tid.

Vi hörs om en stund!


5/2

I fredags så firade jag och fina killen 2 månader. Det var hur mysigt som helst och en av dom bästa kvällarna i hela mitt liv. Vill inte gå in på detaljer men kvällen hade inte kunnat ha blivit bättre! ♥




Igår så var det jobb, jobbade 9-17.45. Det var helt okej förutom att jag hade träningsvärk och allmänt ont överallt. Fick även besök av Oscar, det gjorde min dag! Log resten av dagen (:
Somnade väldigt tidigt efter ha tryckt i mig en hel marabou 200grammare. Hade några små ångestattacker, men idag känns det bättre. Tack alla som fick mig att må bättre! ♥

Idag så blir det jobb igen, ska jobba 13-17, så det är ett kort pass. Vilket är sjukt skönt! Sen blir det att åka till mormor och sova där. Nej nu måste jag packa! Vi hörs senare ikväll om jag orkar skriva.


(ska göra något jobbigt idag, så ni som har mitt nummer skicka iväg ett uppmuntrande sms är ni snälla!)

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Tankarna bara snurrar runt i mitt huvud för tillfället. Ska försöka reda ut dem innan jag skriver ner de här på bloggen. Är lite nervös också. Jag och min fina pojkvän har varit tillsammans i 2 månader imorgon den 5/2. Det har gått så himla fort! Kan inte förstå hur de redan har gått 2 månader.. Helt sjukt!
Nej nu ska jag reda ut lite saker. Ska försöka skriva här sen. Får se.
Puss ♥


Just one night couldn't be so wrong

Godmorgon!
Skulle egentligen ha gått upp tidigt för att hinna duscha, men jag råkade snooza alldeles för länge! Antar att det blir hästsvans och torrshampoo idag :).
Ska snart till skolan, bussen går om 45 minuter så jag har inte så jättebråttom. Inte än i alla fall, haha. Vi hörs när jag kommer hem från skolan. Puss!



Vårjackan, snart kommer jag!

Where you lead




If you're out on the road
Feeling lonely, and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there in the next train

Where you lead, I will follow
Anywhere that you tell me to
If you need, you need me to be with you
I will follow where you lead

Have you seen the world?

Ligger i sängen och lyssnar på Hero of war, den är helt magisk! Haha jag älskar den verkligen :D. Mår mycket bättre nu, kan bero på att jag ätit hamburgare, kakor och glass. Funderar på att börja packa och ta mig till ica... Men jag tror jag ligger kvar här ett tag till. Mysigare så!


Ge mig vårkläder och vårväder.. Och ja jag vet att jag tjatar om
våren nu men det skiter jag i!



Vad jag bryr mig om nu är dina armar runt mig

Usch och fy vilken hemsk morgon jag har haft. För det första så tog jag på mig höga klackskor och småsprang ner till stationen i snön. När jag väl kommer dit är jag lagom varm och blir nerkyld av kylan och ser att tåget är försenat. Börjar bli lätt illamående och sedan blev det bara helt ljust framför ögonen. Det verkligen snurrade till. Eftersom tåget fortfarande inte hade kommit (efter 20 minuter) så vände jag om och började gå hemåt. Promenaden som max tar 7 minuter tog mig ytterliggare 20 minuter. Frös och kunde knappt gå.
Nej det var inte så kul att börja dagen på det sättet! Bäddade ner mig i sängen och halvsov någon timma. Var precis uppe och stekte hamburgare :). Nu sitter jag och äter goda kakor. Funderar på att ta lite glass också. Älskar glass! ♥
Vet att jag ska gå förbi ica på väg hem till pappa senare i alla fall, ska köpa; dricka, choklad, tidning och något mer gott!


Vill ha mina fina naglar igen ):

En liten pojke i förstora skor säger, jag ska nog lyckas

Godmorgon!
Ligger i sängen och ska snart gå upp (för andra gången, gick upp vid 6.20 också) och ta på mig kläder samt sminka mig. Idag blir en bra dag, de känner jag på mig. För det måste helt enkelt bli en bra dag, känner att jag behöver det.


Längtar till våren...

RSS 2.0